Uppdatering

Jadu, det var ett tag sen jag skrev här. Har ju inte blivit så jättemånga uppdateringar/nya inlägg här det senaste, så jag får väl ta tag i det nu. Fast det här inlägget känner jag på mig nu redan, vem det kommer handla om. Det kommer handla om min nyfunna vän, Johan Gyllenberg.

Johan Gyllenberg är nog den mest underbara personen jag har träffat. Jag har aldrig träffat någon som jag känner igen mig själv i, som på det sättet som jag gör med Johan. Vi har väl umgåtts i sisådär en månad, och ändå så är vi nästan som bröder alltså. Jag tror vi har varit oense om en enda sak faktiskt, minns inte riktigt nu vad det var, men det var något i alla fall! Men det spelar liksom ingen roll, för då hittar vi något annat som vi tycker likadant om.

Vi har typ sjukt stora projekt på G, och jag är en sån som alltid kommer på sjuka saker, men aldrig genomför dom. Johan är den som får mig att genomföra dom. Annars så blir det bara ett halvfärdigt projekt liksom, och Johan, hur kul är det då? Haha

Sen måste jag ju bara säga det att det finns nog ingen snyggare än honom, han är den som kan typ vifta med sin hand, och få en tjej. Medans jag själv måste typ smöra för henne så mycket så att hon drunknar i det, då faller hon för mig.

Sen så måste jag ju ta i akt och nämna Mikaela ochså, för att hon nämnde ju inte mig i sin blogg, så därför nämner jag henne i min blogg, så att det liksom blir en utmaning, så får vi se om hon vågar det sen.

Det jag vill säga är alltså, att dom jag älskar mest på den här jorden just nu (förutom min familj då, dom är alltid inräknade) är, Johan Gyllenberg och Mikaela Wennefjord. Dom gör att mitt jordklot snurrar just nu.

------------------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist

RSS 2.0