Helgen (långt inlägg)

Ja, jag vet att jag inte har skrivit här på ett tag nu, så här kommer en summering av helgen.

Fredag; Jag ringer Marcus och han är odrägligt jobbig i telefonen, går verkligen inte att bestämma något med honom. Dock tyckte jag bara det var kul, men det kan vara lite småirriterande när han gör så! Hur som helst, efter ungefär en halvtimma i telefon med honom så blev det bestämt att jag skulle duscha, ringa Sandra så hon kunde hämta mig och sen åka till systemet. Efter det skulle vi bege oss hem till Marcus för att plocka upp honom och efter det så skulle vi hem till mammas kompis Kenneth och byta däck på hans bil (lånade nämligen den i helgen). Efter vi hade gjort det så skulle vi fixa lite saker, men allt gick åt skogen. Så istället började vi bege oss mot Vänersborg för att hämta Marie och Mikaela. Som tur är hade jag Marcus med mig, eftersom att jag knappt hittar i Vänersborg över huvudtaget. Vi fick fråga efter lite vägbeskrivningar och så, men till slut gick det bra. Dock är vi inte så jättesmarta jag och Marcus, eftersom att han hade fått för sig att vi skulle svänga höger i första rondellen som kom, och sen skulle vi svänga vänster vid Lidl. Happ, tänkte jag och körde på. När vi väl kommer fram till första rondellen så säger Marcus att vi ska svänga höger, tjugo meter innan rondellen så upptäcker vi att vi har Lidl på vänstersidan. Så vi var alltså nära på att missa Lidl, fast det är så sjukt upplyst så att det finns inte, men i alla fall. När vi väl kom fram till Marie, så blev det lite nervöst och jag säger en utav mina smarta saker som jag alltid gör. Detta är alltså när vi har knackat på (både jag och Marcus är blyga, och Marie ropar kom in).

Simon - Men vafan, jag vill inte gå in!
Marcus - *öppnar dörren och knuffar in mig* Vad då du vill inte gå in?
Simon - Nej, alltså jag sa ju att jag inte ville gå... in.
Marcus - Alltså, du är så dålig

Det jag menade var att jag inte ville gå in först, eller rättare sagt inte vågade gå in först (ja, jag är blyg)!

I alla fall, där inne träffar vi Marie och Mikaela som båda sitter och dricker. Eller ja, vet inte om man kan kalla det Marie gjorde för dricka, eftersom att hon hade typ öppnat en Smirnoff långt innan vi kom, och det var verkligen inget drucket ur den när vi klev in. Efter ett tag så begav vi oss tillbaka till Lidköping.

När vi kom tillbaka till Lidköping så drog vi hem till mig för att börja dricka innan vi skulle dra och titta på Joel, så först så satte vi oss och drack och åt lite pizza som vi hade beställt, tillsammans med min mamma och kollade på Idol. Dock var det bara mamma och Mikaela som var intresserade av det, så vi satt mest bara där som sällskap. Under tiden satt jag och sms:ade med Jacob, även känd som Mr. Cornelius!

Simon - Aah förlåt, missade ditt sms
Jacob - Ah, det är lugnt. Men vart är ni? Är sjukt taggad på att festa
Marcus - Säg att vi är på hemlig ort
Simon - Marcus hälsar att vi är på hemlig ort!

Efter ett tag så ringde Jacob och förstog då att det var ett skämt, så han kom ochså hit efter ett tag för att festa med oss. Så vi gick in på mitt rum och drack lite, sen när klockan är typ tio i elva så inser vi att vi kanske borde gå bort eftersom att Joel började klockan elva. Sagt och gjort, vi gick bort dit men medans vi gjorde det så kastade Marcus en ölburk på ett par mopedkillar (nej, vi gillar inte mopedkillar) som åkte förbi. Dom vänder om och Marcus och Jacob börjar småtjaffsa med dom hårda mopedkillarna, dock hände det inget.

Efter ett tag i alla fall, så gick vi äntligen in i lokalen. Det jag kan säga är att den var väldigt liten, så det blev sjukt varmt. Men det var lätt värt det. Fast Marie tyckte inte han var så bra. Jacob och Marcus tyckte däremot att han var riktigt bra, det visade tillochmed Marcus för någon randombrud (minns dock inte vad dom pratade om riktigt, men skoj var det!) Jag hade dock velat se att han körde "mitt namn" eller en cover på "these walls don't lie", för jag tycker att han gör den sjukt bra. Men det får väl bli en annan gång antar jag.

Efter att Joel var klar så snackade jag lite med honom, sen gick vi ut för att få mixtapes som han delade ut efteråt. Sen efter det så hade Jacob fixat efterfest tydligen, men det gick inte, eftersom att han inte fick tag i personen som hade efterfest. Så vi begav oss hem till mig igen och drack lite till, men det blev så slött, så Marcus och Jacob somnade i min säng medans jag, Mikaela och Marie satt och lyssnade på musik. Efter ett tag vaknade dock Jacob till och försökte väcka Marcus, men han tröttnade och gick hem. Så då fick min mamma ta över, och efter ett tag lyckades hon. Så jag skulle ringa taxi till honom, men jag fick sitta i kö så länge så jag tröttnade, gick till min dator och skrev till Angelica (hon jobbar i växeln på taxi) och hon skickade en taxibil efter två minuter! Så snällt gjort!

Så jag, Marie och Mikaela gick och la oss eftersom att Mikaela klagade på att hon var trött, dock var det nog hon som var vaken längst! Efter ett tag så fick vi alla lite sömn i alla fall.

Lördag;

Jag blir väckt av Marie och Mikaela för att Mikaela behöver skjuts till sin buss som går om ett tag. Dock har dom inte gjort sig i ordning för fem öre, och ber mig skynda mig. Så jag säger till dom att det är nog inte jag som behöver skynda mig, utan dom. Så dom sätter igång och gör sig i ordning och blev klara relativt snabbt faktiskt! (Det var faktiskt mig dom fick vänta på, men det var bara för att jag glömde massa saker hela tiden). Hur som helst så beger vi oss iväg till Kampenhof där hennes buss går ifrån, och när vi väl är framme så säger Mikaela att hon är hungrig. Så vi får stå i en korvkö när det känns som att det är tjugo minusgrader ute, men efter ett tag så fick hon sin korv. Jag var ochså hungrig, men jag var smart nog att jag gick in på pressbyrån och åt istället. Där hade dom lussebullar, så jag köpte mig 2 st som jag delade med Marie och Mikaela. Det var typ det bästa jag har ätit på flera år kändes det som! Sen satte vi oss och väntade på Mikaelas buss och efter ett tag kom den.

Så jag och Marie bestämde oss för att åka hem till henne och sova lite, eftersom att vi inte hade sovit så mycket natten innan. Det gick ju desvärre inte så bra, eftersom att vi inte sov överhuvudtaget utan småbråkade lite på skoj. Sen så satte vi på American Pie 3 - The wedding, som jag fastnade i. Och för dom som inte känner mig så bra, så kan jag ju hälsa det att jag hatar folk som bestämmer över mig. Hur som helst, så stängde Marie av teven för att jag skulle vara lite social men hon lyckades trycka igång den på något sätt igen. Så jag sa det att om hon stängde av igen, så skulle jag åka hem. Vad tror ni hon gör? Jodå, hon stänger av teven, för jag antar att hon inte trodde på mig. Men tji fick hon, jag tog mina saker och åkte. Dock blev hon lite småsur då, men jag fick henne på bra humör sen igen!

När jag väl kom hem så la jag mig i sängen och var så himla trött, så jag satte på "Sunes Jul" och toksomnade med en gång. Mamma var här och berättade att Marie hade varit här igår och försökt väcka mig ochså, hon och några till som hon inte visste vilka det var. Dock trodde hon att en utav dom var Mikaela Lieberth men hon visste inte säkert. Dom som inte vet att det är svårt att väcka mig kan ju ta och kolla på min brors filmer på youtube! Länk kommer här under!

Vakna då Simme!

Vakna då Simme! Part 2




Dagens saknade person;

Linda Nord

Hennes blogg

-------------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist

Sovdags

Ja, nu sitter jag här och skriver igen (fortfarande huvudvärk, så det lär inte bli praktik imorgon heller). Denna gången är det för att Marie tvingade mig att skriva. Jag vet inte vad jag ska skriva, förutom att hon och Mikaela kommer hit imorgon, och det lär bli riktigt kul! Jag är sjukt taggad på det kan jag lova, sen på kvällen ska vi ju gå och kolla på Joel som sagt! För er som har missat vad det är med Joel, så slänger jag upp en bild sen!

Måste bara säga det att jag tycker att Marie är en helt underbar tjej (jag vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen), för hon förstår mig exakt, och vi är ruskigt lika. Vi säger exakt samma saker typ hela tiden, och tycker om exakt samma saker. Förutom att hon inte gillar smörgåstårta, men det ska vi nog ta och ändra på! Haha! Sen så är hon ju otroligt söt ochså, men dom som har sett henne vet nog redan det!

Jag satt förut och funderade på en sak, vad hände med serien "Pappas flicka", är det någon som kommer ihåg den? Jag testade att googla på den, och fick upp en träff som stämde in på den serien. Det enda jag minns ifrån den är typ introt, där det är en liten flicka som ska lära sig att cykla typ och sen att det är Carl Kjellgren som spelar pappan (måste skryta med att jag har träffat honom i verkligheten, han var på Stures här i Lidköping!). Hur som helst, nu blev det här väldigt långt, tänkte ju bara skriva en rad eller två!




-------------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist

Mardröm

Hej, kom och rädda mig ifrån denna fruktansvärda huvudvärk. Jag orkar inte! Somnade väl runt halv åtta, åtta imorses och vaknade runt 4. Dock vaknade jag bara för att jag hade en sån jävla jobbig mardröm, det är ju i och för sig ingen utav er som kommer tycka att den var jobbig då men, plus att den är helt skruvad. Men jag ska förklara ändå!

Allt börjar med att jag är på väg hem till Angelica (en gammal barndomskompis) för att ta en kopp kaffe och prata allmän skit. När jag väl har kommit dit, så ser jag att det inte är samma hus dom bor i längre, utan dom har flyttat. Plötsligt så inser jag att det är ju därför jag är där, så jag går in i deras "nya hus" (tro mig, det var fruktansvärt likt deras gamla). Där inne träffar jag Angelica, och ser till min fasa att hon har fått hur många nya ormar som helst (jag har ormfobi som heter duga, så att ni vet). Efter en stund så ser jag liksom att hon har fler ormar än vad hon har terrarium, så att det är massor av ormar som inte är instängda. Så jag börjar få panik och springer runt som en galning och försöker hitta ett ställe som det inte är en orm på, men vart jag än kollar så är det ormar där. Det värsta är att jag inte ser dom innan, utan jag ser dom när jag vrider på huvudet åt något håll, och då är dom så närma så att jag blir livrädd (jag har funderat på det, om folk ser mig när jag drömmer dom här mardrömarna så måste dom tro att jag håller på att dö, för det känns som att jag får en hjärtattack varje gång jag ser dom). Tillslut så kommer jag in i deras vardagsrum och tror att jag är säker. Till min fasa ser jag "Naga" (hennes största orm i verkligheten), men jag tänker att "Naga" inte är så farlig, för att henne känner jag ju. Vänder bort huvudet, och kollar tillbaka. Jag har nog aldrig sett en större orm kan jag lova, den var så fruktansvärt stor! Jag börjar springa och hoppar ner fyra våningar ner för trapporna, och jag vet att jag är i trapporna men helt plötsligt så har det ändrats till Angelicas rum, varpå hon kommer nerspringandes och ber om ursäkt och bäddar ner mig. Äntligen i säkerhet tänker jag och lägger mig för att sova. Då får jag en krypande känsla i nacken, och känner att någonstans härinne så borde det ju finnas en orm, det är ju ändå hennes rum? Jag vänder mig om och ser alltså en orm ungefär två centimeter ifrån mitt ansikte! Då vaknade jag med ett ryck kan jag ju säga.

Nepp, nu är det dags att sluta. Ska försöka mig ut och äta med Marcus. Får se vad det blir för gott, antar att det blir McDonalds nu eftersom att det har kommit BigTasty igen (Marcus slutade äta där när dom slutade med BigTasty).

------------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist

Huvudvärk

Fy, jag har sån himla jobbig huvudvärk, som vägrar försvinna. Har inte kunnat sova heller, så jag har suttit och pratat med bästa Marie Desiree Emelyn Anna Linnea Andersson Quinet hela natten istället. Fast nu börjar jag dock bli trött, så om en stund ska jag nog sova! Fast jag vill egentligen inte slita mig från msn, för hon är så trevlig! Fast jag börjar undra om vi har något liv egentligen, för nu sitter vi och skriver i bloggen båda två, så att vi ska ha något att göra sen! Dock gillar jag att läsa hennes blogg, länk kommer finnas i slutet!

Hon och Mikaela kommer hit i helgen för övrigt, då blir det party! Vi ska gå och kolla på Joel, även kallad "Remix Retard". Lär bli sjukt grymt, är riktigt taggad på det kan jag lova! Hoppas bara att typ Marcus, Cornelius och Linus m.fl hänger med, då lär det bli roligt som tusan!

Dock vet jag inte hur länge dom stannar, jag hoppas på hela helgen men vi får se! Det vore riktigt rolig i alla fall. Får tjata på Marie så att dom gör det! Haha! I och för sig, med min övertalningsförmåga så borde det funka! Funderar bara på vart man kan hitta förfest på fredag, om det är någon som vet någon så kan personen jättegärna säga till.

Nä, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Kan ju säga det till dom som inte har migrän, att man blir inte så fantasifull när man har det i alla fall!

-------------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist


Marie Andersson (:

Marie

Alltså, jag måste bara skriva om den här underbara människan. Vi har typ känt varandra ett tag, men dock aldrig pratat riktigt. Men vi började prata "riktigt" för typ 3 dagar sen, och jag har aldrig mött en människa som är mer lik mig än hon. Hon är så förstående och underbar. Hon fattar exakt vad jag menar hela tiden, utan att jag behöver förklara det. Hon har liknande problem som mig (dock vet ni typ inte om att jag har problem, eftersom att jag väljer att inte prata om dom). Men inför henne kan jag verkligen göra det, och jag förstår inte varför. Men det känns bra, det känns bra att ha någon som lyssnar. Det känns ochså bra, att hon delar med sig utav sina problem, då det annars lätt blir ett "ge-förhållande". Plus att det känns som att hon litar på mig då, och då är det lättare att prata om sig själv.

Alltså, jag vet inte vad jag ska skriva mer än att hon är så himla bra. Hon lyckas få mig på bra humör typ hela tiden. Sen om man råkar komma in på något känsligt, så pratar vi ändå om det, men är det börjar bli alldeles för ledsamt, då tar hon tag i disskutionen och vänder den in på något trevligt istället. Så i ena stunden kan man sitta och vara hur ledsen som helst, för att sedan två sekunder senare sitta och skratta tillsammans med henne!

Min slutsats är helt enkelt, att du är bra, Marie Andersson!

------------------
Sincerely yours, Simon Hernqvist

Uppdatering

Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva här, fick bara lite lust att skriva. Jag sitter här och tänker på dagen och funderar på hur världen har blivit som den är. Jag fattar inte hur man kan få saker att bli som man vill egentlgen, eftersom att det alla personer gör, får konsekvenser som ändrar saker hux flux. I och för sig, så är det sånt här man inte ska tänka på, eftersom att man typ blir knäpp av det, men jag kan inte sluta tänka på sånt.

Sen har vi en annan sak, som jag tänker på typ varje dag, och det är tack vare Grim och Ararat. Forskare har kommit fram till att 0,999~ (~ = oändligheten) är lika med 1. Jag håller inte med, för att jag tycker att det är helt olika tal. Men dock håller jag ändå med (jag vet, det låter sjukt men jag ska förklara).  Alltså, vi sitter med två stycken olika tal, 0,999~ och 1. Dom skrivs inte på samma sätt, och hade det varit samma tal så hade dom ju haft samma nämnare. Nämligen 0,999~ eller 1. Så därför borde det vara två olika tal. Men forskare och vetenskapsmän har kommit med uträkningar som bevisar att det är samma tal. Jag har ett väldigt lätt "bevis" som visar att det faktiskt borde vara samma tal.

Om du tar 1 - 0,999~ så måste det bli 0. För det finns ingen differens i mellan. Alltså, du kan inte ta 0,999~ plus någonting för att få 1.

Här har Ararat en teori dock, och det är att det är 0,000~1

Jag och Grim tycker inte att det stämmer, eftersom att ~ är just oändlig. Och om något är oändligt, så kan du inte stoppa in någonting efter det, eftersom att oändligheten aldrig tar slut. Det vore som att du åkte på en väg som var oändlig, och tillslut så kommer du till en vägg (väggen är i det här fallet 1:an). Antingen så fortsätter ju vägen efter väggen, eller så tar det stopp och då är det inte oändligt.

Låt oss då säga att vägen (alltså 0:orna) fortsätter, då måste det betyda att vi helt plötsligt har fått ett nytt tal.
Alltså; 0,000~10~

Detta borde alltså bevisa att 0,999~ är lika med 1 (dock tycker jag inte att det stämmer, eftersom att dom två talen inte har samma nämnare).

Nej, jag blir inte klok på det här problemet.

Nu över till något annat. Var hemma hos Hanna för en liten stund sen, hämtade mina tungpiercingar och tog en cigarett. Det var riktigt trevligt. Anledningen till att jag hämtade dom är för att jag är så smart att jag tappar bort min piercing! Nu antar jag att ni undrar hur man kan vara så dålig att man tappar bort en tungpiercing? Jo, jag ska förklara.

Jag kom hem efter skolan, la mig i sängen och kollade på Iron Man. Och jag leker alltid med min piercing, så det började göra lite ont i tungan. Så jag tänkte, aha, jag tar ut den så länge och sätter i den sen när jag ska till Magnus. Så det gör jag, och lägger den i sängen bredvid mig. Och som ni vet så somnade jag ju igår, och när jag vaknar så finns inte piercingen. Har verkligen rivit upp madrasserna och allting, men den finns inte! Och jag tänkte att jag måste ju ha någonting i, för annars så växer ju det igen. Så jag går och letar upp en säkerhetsnål som jag bände till, så hela dagen igår och idag har jag gått med en säkerhetsnål i tungan och har i princip inte kunnat prata!

Ja, det var nog allt jag hade att säga just nu. Sköt om er!

---------------------------
Sincerely yours, Simon Hernqvist

Blogg

Är det verkligen så intressant att läsa andras bloggar? Alltså, en blogg handlar om en persons liv, och vi sitter klistrade framför vissa personers bloggar. Jag förstår inte varför riktigt, är det för att vi är egoistiska och letar desperat efter något som handlar om oss själva? Eller är det en tidsfördrift? För jag kan säga att, face it, så intressant är inte andra människors liv. I alla fall inte i mina ögon. Visst, det fanns den tiden då jag följde blondinbellas blogg dagligen. Dock vet jag inte varför. Tror nog mest för att det var för att hon är snygg, och för att jag ville veta mer om henne. Ville väl drömma mig bort i hur ett liv med henne skulle se ut. Ja, jag vet att jag är töntig men det är sån jag är. Jag kan inte hjälpa det, tyvärr!

Idag;

Ja, idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 3 ungefär. Skulle varit på ett möte med Gymf i skolan vid 2 egentligen. Men jag kände att jag orkar verkligen inte. Dock skulle jag varit på praktiken om jag inte skulle varit på det mötet, men det orklade jag ju såklart inte heller. Så min dag hittils har bara bestått av att sitta vid datorn. Dock har jag haft ett trevligt samtal med Linda, som pågår just nu faktiskt. Och sen så har jag ju solstrålen Marie på msn. Hon är så himla trevlig och fattar inte hur jag kan ha missat henne. Hon gör mig på bra humör!

Dagens person;

Linda


----------------------
Yours sincerely, Simon Hernqvist

Haha, nu jävlar

Alltså, jag var ju tvungen att följa strömmen. Alla har ju en blogg idag, och alla tycker att det är intressant att läsa bloggar ochså verkar det som. Vet dock inte hur seriös jag kommer vara med den här bloggen. Kommer nog inte ta den till blondinbellas nivå direkt, men vi får se!

Idag har jag inte gjort så mycket, kom hem efter skolan och var trött som ett as. La mej och kollade på Iron Man i väntan på att gå på Magnus Betnér, dock så somnade jag och vaknade typ precis innan det började. Så det blev att hasta sej iväg, nyvaken och ofräsch. Men det funkade, hade väligt trevligt och måste säga att han var sjukt bra. Han är lätt en utav mina största idoler, för han har så bra åsikter, och framför dom på ett väldigt bra sätt!

Sen så blev det pizza med Bratt, Josefine, Timmy och Cornelius hemma hos mej. Alla beställde kebabtallrik, förutom mongot Cornelius som självklart skulle ha en kanonpizza! Det var trevligt! Sen blev det att jag fick skjutsa hem dom, och sen bege mej till sängen. Så här ligger jag nu och skriver i min nya blogg, samtidigt som jag pratar med typ världens bästa tjej (tycker att jag borde upptäckt henne tidigare dock!) Marie. Vi har typ exakt samma intressen, och det är sjukt skoj att prata med henne!

Vill bara tipsa alla om den bästa svenska serien som någonsin har gjorts tror jag, och det är En fyra för tre.

Det är är en serie ifrån tidigt 90-tal, med Björn Gustafson, Birgitta Andersson, Anna Jacobsson, Göran Gillinger och Lina Pernéd. Helt jävla underbar!

Aja, det var allt för mej idag, vi får se när jag orkar uppdatera här nästa gång!

RSS 2.0